70 AutoStore-robots in nieuw dc van Deense webshop • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

70 AutoStore-robots in nieuw dc van Deense webshop


Proshop opent in november 2020 een nieuw warehouse. In het distributiecentrum van 16.300 vierkante meter gaat de webshop uit Denemarken 70 AutoStore-robots aan het werk zetten. 

Element Logic, gespecialiseerd in geautomatiseerde magazijnoplossingen, levert de AutoStore-robots en installeert ze eveneens. Er is bovendien ruimte om de capaciteit uit te breiden naar maximaal 300 robots. 

Nikolaj Björn Eriksen (Element Logic) en Ivan Jaeger Christensen (Proshop).

Proshop wilde een groter deel van het magazijn automatiseren en de capaciteit aanzienlijk uitbreiden, om zo een goede basis te leggen voor verdere groei van het bedrijf. Met dit nieuwe robotmagazijn krijgen ze die kans”, aldus Nikolaj Björn Eriksen, algemeen directeur van de Deense tak van Element Logic. 

Proshop werkte al eerder samen met Element Logic en twijfelde er dan ook niet aan om opnieuw met Element Logic in zee te gaan: “De samenwerking was geweldig en we kijken ernaar uit om die voort te zetten en uit te breiden. AutoStore is een belangrijke onderdeel van de journey van ons bedrijf in de toekomst”, reageert Ivan Jaeger Christiansen van Proshop. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.


x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven