Ga naar hoofdinhoud

WMS of ERP? Zes vragen waarmee je rekening moet houden

Terugkijken

Veel bedrijven lopen na verloop van tijd in het warehouse tegen de logistieke grenzen van hun ERP-systeem aan. Bijvoorbeeld door gewijzigde orderprofielen, e-commerce-bestellingen, kortere leadtimes, meer volume door groei of te weinig picklocaties om het groeiende assortiment te kunnen verwerken. Deze bedrijven kunnen of een ander (uitgebreider) ERP-systeem met voorraadmodule aanschaffen of overgaan op een dedicated WMS.

Meld je aan voor dit webinar en kom alles te weten over WMS en ERP.

In dit webinar gaat Jeroen Bouman, Consultant bij Centric, in op de zes vragen die bedrijven zich moeten stellen of kunnen prikkelen om een goede keuze te maken. Waarschijnlijk zijn niet alle vragen relevant voor jouw (toekomstige) situatie. Toch kun je bij iedere vraag de afweging maken welk type logistieke applicatie noodzakelijk is om aan de eisen van jouw bedrijf, klanten en eventueel leveranciers te voldoen.

Terugkijken

Lukt het niet om er live bij te zijn? Je kunt het webinar achteraf terugkijken. Meld je aan en ontvang de terugkijklink na het webinar.

Heb je een vraag? Stuur ‘m alvast in!

In het webinar beantwoorden we al jouw vragen over de keuze voor WMS of ERP. Heb je nu al specifieke vragen? Stuur ze in via het aanmeldformulier.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven