Kramp en Ranpak: Meer verpakken met minder mensen via automation • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Kramp en Ranpak: Meer verpakken met minder mensen via automation

Terugkijken

In het webinar ‘Meer verpakken met minder mensen middels warehouse automation’ op dinsdag 11 april gaan Ranpak en Kramp in gesprek over de efficiency, uitdagingen, kwaliteit en capaciteit van geautomatiseerd verpakken in een warehouseomgeving. Meld je aan voor dit gratis webinar. Ruud van den Heiligenberg, senior accountmanager Europe Ranpak Automation, vertelt tijdens het webinar op 11 april welke voordelen warehouse automation kan opleveren.

Kramp

Maarten Markerink is als warehouse engineering manager, verbonden aan Kramp. Het bedrijf geldt al grootse leverancier van agrarische onderdelen en  in Europa. Markerink vertelt over het proces dat hij doorliep om warehouse automation toe te passen binnen Kramp.

Aanmelden webinar

Hoe start je met automation? Hoe heeft dit invloed op arbeidskrachten en vooral: wat levert het onderaan de streep uiteindelijk op? Deze -en wellicht ook jouw- vragen worden in dit webinar besproken. Meld je aan en volg het gratis webinar vanaf jouw computer, tablet of telefoon.  Het webinar is op dinsdag 11 april om 12.30 uur live te volgen.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven