Hoe krijg je je magazijn en je materiaal onder controle? • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Hoe krijg je je magazijn en je materiaal onder controle?

Terugkijken

Bij veel bedrijven is het magazijn een blok aan het been: je zit steeds te zoeken naar een betere manier om het op orde te houden.

Wanneer je organisatie en processen niet meegroeien met je magazijn, bots je makkelijk tegen beperkingen aan. Inkomende goederen geraken niet tijdig verwerkt. Dezelfde artikelen staan verspreid over het magazijn. Sommige goederen kan je niet meer terugvinden. Bij de jaarlijkse inventarisatie ben je telkens weer verbaasd over de grote verschillen die je moet vaststellen.

Vaak zit veel van de magazijnlogica ook in het hoofd van de magazijniers. Dit maakt het moeilijk om bv. tijdelijke werkkrachten efficiënt in te zetten in je magazijn, of voor de aankoopdienst om goed te weten wat er eventueel moet bijbesteld worden.

Het zijn maar een aantal voorbeelden van de uitdagingen die je kan hebben met een magazijn.

Ik ben Johan Huygh, en ik help met ToManage bedrijven en éénmanszaken om efficiënter te werken. Door je magazijn slimmer te organiseren en je medewerkers de juiste tools te geven zorg ik dat je heel wat bespaard en meer vat hebt op je voorraden.

Graag nodig ik je uit op dit GRATIS Webinar, waar ik een aantal tips & tricks geef je magazijn eindelijk onder controle te krijgen. Wees welkom!

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven