Ga naar hoofdinhoud

Whitepaper: Strategische oplossingen voor ruimtegebrek


Ruimtegebrek is een van de grootste uitdagingen in het magazijn. Bij veel ondernemingen is het aantal vierkante meters een allesbepalende factor geworden. Maar wat doet u als deze vierkante meters steeds meer in de verdringing komen?

De strijd om de vierkante meter
In de maakindustrie krijgt steevast ‘het primaire proces’ ofwel de productiehal voorrang, waardoor jarenlang andere medewerkers in gestapelde kantoorcontainers zitten, rondom het hoofdgebouw. Niet ideaal en het bedrijf blijft maar groeien. De strijd om de interne ruimte wordt dus alleen maar heviger. Wat nu? Het is een goed idee om nog eens kritisch te kijken naar het magazijn. Vaak kan het kleiner, als er innovatief en efficiënter omgesprongen wordt met de ruimte.

De bekende vaste opstelling lijkt efficiënt, maar is dat vaak niet.

 

Hoge efficiëntiegraad op een beperkt oppervlak

In dit whitepaper laten we zien dat er op een beperkt oppervlak nog steeds veel efficiëntie is te behalen. Het bedrijfsmagazijn – nieuw, uitgebreid of gerenoveerd – blijft daarbij relatief klein, maar opereert 100% efficiënter. Omdat het zo compact is, kan dit ook prima uitgevoerd worden op een volgebouwd bedrijventerrein of in een grotere stad.

Het kan anders: beter en efficiënter! Download het whitepaper van SSI SCHÄFER en laat u inspireren.

 

 

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven