Ga naar hoofdinhoud

TwenPack verhuisd naar XL Businesspark Almelo


TwenPack is eind 2021 verhuisd naar de nieuwe locatie op het XL Businesspark Twente in Almelo. Hier voegt TwenPack zich begin 2022 samen met haar zusterbedrijven onder het moederbedrijf E. van Wijk Forwarding. TwenPack heeft op deze nieuwe plek ruim 7000m2 warehousing ruimte tot haar beschikking.

TwenPack helpt zowel grote als kleine B2B webshops op het gebied van e-commerce fulfilment. TwenPack’s services bestaan uit het opslaan van producten, het verzorgen van het picken van de orders en alle bestellingen te versturen. Nu kan TwenPack het gehele e-fulfilment proces voor klanten op zich nemen.

Het begin van TwenPack in Wierden

Oude pand

TwenPack is gestart in 2015 met twee magazijnen op de Vijverweg 2 te Wierden. Hier had TwenPack opslagruimte tot haar beschikking van meer dan 2600 m2. De locatie in Wierden was de perfecte plek voor TwenPack om langzamerhand de markt te veroveren.

Met de aankondiging van nieuwbouwgebied op het XL Businesspark in Almelo, heeft TwenPack dan ook de kans om uit te breiden met beide handen gepakt!

TwenPack nieuwe locatie

Op de nieuwe locatie op het XL Businesspark heeft TwenPack veel ruimte tot haar beschikking. Het magazijn biedt meer dan 7000 m2 opslagruimte en heeft 8 laad docks. Door de strategische plek tussen de A35 en het Twentekanaal is TwenPack buitengewoon goed te bereiken voor zowel wegtransport als voor de binnenvaart. De perfecte ligging dus voor TwenPack om haar full-service dienstverlening te bieden aan huidige en nieuwe klanten.

Nieuwe locatie

E-fulfilment partner

TwenPack zet zich in als dé e-fulfilment partner voor B2B webshops of groothandels. Hierbij kan TwenPack een breed scala aan diensten verzorgen zoals pick & pack, warehousing en transport en bijkomende services zoals reverse logistics of value added logistics.

Full-service

Voor TwenPack betekent samenwerken niet alleen ‘e-fulfilment doen’. TwenPack kan full-service dienstverlening bieden voor al haar klanten. Dit betekent dus meer dan alleen inslag, opslag, verzending en registratie van de goederen voor de B2B webshop of groothandel.

Als e-fulfilment partner denkt TwenPack met haar klanten mee. Onder andere over de optimalisatie van het logistieke proces en hoe de klant het best kan reageren op ontwikkelingen in de markt.

TwenPack-van-binnen
Het nieuwe TwenPack magazijn van binnen

Samen met haar zusterbedrijven heeft TwenPack een mooie locatie weten te bemachtigen op het XL Businesspark in Almelo. Vanuit deze nieuwe locatie kan TwenPack nog beter haar klanten van dienst zijn. Benieuwd en wilt u een keertje langs komen op de nieuwe locatie? Het team maakt graag de tijd voor u vrij.

U kunt een afspraak inplannen door online het kennismakingsformulier in te vullen of door een terugbelverzoek achter te laten. Dit is beide mogelijk via de website van TwenPack.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven