Panasonic introduceert de ultieme robuuste notebook: de Toughbook 40 • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Panasonic introduceert de ultieme robuuste notebook: de Toughbook 40


Panasonic heeft met de Toughbook 40 de ultieme 14-inch robuuste notebook geïntroduceerd.

De Toughbook 40, ontworpen voor defensie, politie en nutsbedrijven, heeft een modulair design en biedt zeven uitbreidingsmogelijkheden, waardoor mobiele werkers het apparaat eenvoudig kunnen aanpassen aan verschillende situaties en gewijzigde apparaatvereisten. De nieuwe Toughbook is gebouwd voor gebruik in de meest extreme omstandigheden, met beveiliging en communicatiemogelijkheden van militaire kwaliteit ter ondersteuning van missie-kritische operaties. Daarmee is de notebook ook uitstekend geschikt voor logistieke toepassingen.

Flexibel apparaatbeheer

De Toughbook 40-notebook kan in het veld aan elke taak worden aangepast. Naast een uitwisselbare batterij, RAM- en SSD-geheugen heeft het apparaat ook vier andere uitbreidingsmogelijkheden voor smartcard- en vingerafdruklezers, waaronder een multi-user authenticatie. Verder omvatten de uitbreidingsmogelijkheden een tweede SSD, DVD en Blu-ray Drives en configureerbare poorten (VGA, True Serial, USB 3.2 Gen1 Type-A, en een tweede HDMI of native GLAN).

Het apparaat is ontworpen voor defensie, kan worden ingebouwd in voertuigen en ingezet op het terrein, voor voertuigdiagnose en -onderhoud en voor training. Voor politie- en douanediensten is het apparaat ideaal bij activiteiten als routeplanning, nummerplaatidentificatie of het identificeren van verdachten. In de automobiel- en landbouwsector is de nieuwe Toughbook het perfecte hulpmiddel voor mobiele technici die diagnoses moeten stellen en reparaties uitvoeren aan vrachtwagens of grote machines. In de nutssector kunnen technici de Toughbook 40-notebook gebruiken bij de inspecties van pijpleidingen, zonnepanelen en energiecentrales en voor onderhoudsprogramma’s.

Prestaties voor extreme uitdagingen

De Toughbook 40 bevat een Windows 11 Secured-core pc, die is uitgerust met een Intel® Core™ i5-1145G7 vPro®-processor (Intel® Core™ i7 vPro®-processor optioneel), 16 GB RAM (tot 64 GB optioneel), en een snel los te koppelen 512 GB NVMe OPAL SSD als standaard (tot 2 TB optioneel). De notebook is ook ontworpen voor gebruik met snel los te koppelen NAVO-goedgekeurde VIASAT zelfversleutelende beveiligde drives, MIL-connectoren en docking stations.

Het Full HD-touchscreen met hoge helderheid zorgt zowel ‘s-nachts als in fel zonlicht voor een perfecte weergave. Het touchscreen detecteert of de gebruiker met een pen, vinger, handschoen of natte hand werkt en schakelt automatisch over naar de meest geschikte modus.

De accuduur bedraagt ongeveer 18 uur op één batterij en 36 uur op twee, en het apparaat beschikt over hot swap-mogelijkheden, waarmee het volledig operationeel blijft wanneer de batterijen worden verwisseld.

Gemaakt om te communiceren

De Toughbook 40-notebook beschikt over de nieuwste communicatiemogelijkheden, inclusief eSIM om van mobiele provider te veranderen zonder van simkaart te wisselen, LTE alsmede 5G. Het apparaat is ontworpen voor gebruik met alle belangrijke GPS-navigatiesystemen en biedt WiFi 6 en Bluetooth 5.1.

De Waves MaxxAudio® Stereo Speakers intensiveren de menselijke stem en garanderen daarmee effectieve communicatie, zelfs in lawaaierige omgevingen. De nieuwe Quad array microfoon met AI-ruisonderdrukking verwijdert ook omgevingsgeluid van de microfooningang.

De meest robuuste

De robuuste Toughbook 40 voldoet aan de militaire standaard (MIL-STD810H) voor temperatuur, vochtigheid en trillingen en aan IP66 en heeft veelvuldige valtesten ondergaan vanaf 180 cm hoogte*.

De Toughbook 40 is verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 4.180,00 exclusief BTW.

* Getest door een onafhankelijk laboratorium van derden.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven