Ontdek de Salco S-line draai- en schuifdeuren • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Ontdek de Salco S-line draai- en schuifdeuren


Op zoek naar de best sluitende deuroplossing? Ontdek de Salco S-line: een slimme en scherp geprijsde keuze. Door te luisteren en te begrijpen wat klanten écht willen creëert Salco de beste deuroplossingen. Maar soms is de oplossing snel gevonden. Want voor schuifdeuren met een maximale dagmaat van 2600 x 3000 mm of draaideuren met een maximale dagmaat van 2500 x 2500 mm is de nieuwe S-line een slimme én scherp geprijsde keuze.

In 40 jaar is Salco uitgegroeid tot een bekende naam over de hele wereld. Salco gasdichte, koel- en vriesdeuren zijn onder meer te vinden bij koel- en (hoogbouw)vrieshuizen, agrarische bedrijven, kuikenbroederijen, distributiecentra, de voedsel- en zuivelindustrie en bij vis- en vleesverwerkende bedrijven. Naast grote maatwerk deuroplossingen biedt Salco nu ook scherp geprijsde Salco S-line deuren aan. Hiermee is het aanbod compleet.

Benieuwd of de S-line draai- en schuifdeuren ook voor jou geschikt zijn? Doe de check

S-line draai- en schuifdeuren

De nieuwe S-line bestaat uit de schuifdeur, draaideur enkel en draaideur stel. Er zijn diverse
uitvoeringen en opties mogelijk: hand- of elektrisch bediend, met of zonder venster of de
speciale RVS-uitvoering.

Geschuimde draai- en schuifdeuren op de Salco manier

Door de combinatie van een beproefd bouwprincipe en innovatief materiaalgebruik is de S-line deur sterk, strak én scherp geprijsd. Uiteraard met de kwaliteit die je van Salco gewend bent. Salco gebruikt voor de nieuwe productlijn een PU geschuimd deurblad. In plaats van standaard staalplaat is gekozen voor 4 mm dik aluminium composiet plaatmateriaal. De unieke eigenschappen van dit materiaal maken de deuren deuk- en corrosiebestendig.

Snel gemonteerd

De draaideuren worden in de fabriek afgehangen in het aluminium kozijn. Dit zorgt voor een
eenvoudige en snelle montage: sparing in de wand maken, kozijn met deur in sparing plaatsen, afstellen en draaien maar.

Ideaal voor kleine koel- en vriescellen

De schuifdeuren worden altijd geleverd in combinatie met het reeds beproefde SRA125-Z railsysteem en brede 120 mm kozijn. Door het strakke ontwerp en het materiaalgebruik is de deur makkelijk te reinigen. Dit maakt de S-line deur bij uitstek geschikt voor de kleinere koel- en vriescellen in bijvoorbeeld slagerijen, viswinkels, bakkerijen en de horeca.

De beste kwaliteit uit Zwaagdijk

Salco kan elke uitdaging aan door de producten zelf te ontwikkelen, te produceren en te monteren. Gestuurd door werkvoorbereiders, projectleiders en de R&D afdeling. Zo staat Salco voor een kwalitatief hoogwaardig product. Veilig, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en met een lange levensduur.

Salco loodst je naar de ideale deur

Wat is de dagmaat? Hoe wil je de deur openen? En om welke ruimte gaat het? Door het
beantwoorden van enkele korte vragen weet je direct of de S-line de juiste deuroplossing is
voor jouw project.
Start de check en Salco loodst je naar de juiste deur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven