META magazijnsystemen komt op de markt met META-Innovative Logistic Solutions (ILS) • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

META magazijnsystemen komt op de markt met META-Innovative Logistic Solutions (ILS)


Al 125 jaar is META-Regalbau werkzaam in de metaalbewerking in Arnsberg

Van een spijker tot een magazijnsysteem met meerdere verdiepingen. Voor META betekent 125 jaar bestaan constante veranderingen, of het nu gaat om bedrijfsuitbreiding, herstructurering, nieuwe bedrijfsactiviteiten, verhuizingen of de ontwikkeling van innovaties. Bij de Arnsbergse opslagtechnologie-expert META-Regalbau (https://www.meta-online.com/nl/)  zijn er ook sterke samenwerkingen en de opname in de Joachim Loh ondernemers-groep (family- owned business). De jlu GROUP bedient een verscheidenheid aan industrieën en is wereldwijd gepositioneerd met een breed scala aan producten en diensten.

META’s kernproducten META CLIP en META FIX stellingsystemen, META MINI-RACK en META SPEED-RACK breedvakstellingen en de META MULTIPAL palletstelling worden in Arnsbergs “Rack Construction Competence Center” geproduceerd en met succes tot ver buiten de grenzen van Europa verkocht.

We willen niet alleen adverteren met het kwaliteitskeurmerk “Made in Germany”. Het is voor ons een extra verplichting en een vereiste om nu en in de toekomst kwaliteitsproducten aan u te leveren.

Innovaties en samenwerkingen

Productinnovaties en de verdere ontwikkeling van bestaande opslagoplossingen vormen een belangrijk onderdeel van de bedrijfsstrategie waarin het productassortiment voortdurend aan verandering en voortdurende ontwikkeling onderhevig was. Een voorbeeld is het nieuwe META MULTIFLOOR stellingsysteem (Syncreon, Venray (NL) | META Regalbau (meta-online.com), dat als modulair systeem uiterst flexibel is qua constructie en zo de klantspecifieke aanpassing vereenvoudigt – eventueel ook aan statische eisen.

Strategisch is META gericht op een brede mix van sectoren: van individuele magazijnsystemen voor industriële of commerciële klanten (verkocht via vaste gespecialiseerde retailpartners) tot projectbusiness (direct verkocht aan eindklanten) voor grote stellingsystemen met meerdere verdiepingen. META is zeer succesvol vertegenwoordigd in vele sectoren – waaronder in de logistieke dienstverlening, industrie, e-commerce, automobielsector, sanitair/elektro, kantoor enz. .

Naast het eigen productassortiment zijn samenwerkingen voor META Magazijnsystemen een belangrijke bouwsteen voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf. De meest recente bedrijfsontwikkeling is die van META ILS, wat staat voor Innovative Logistic Solutions. META ILS is een onderdeel van META-Regalbau uit Duitsland en een zusterbedrijf van META Magazijnsystemen. META ILS is een specialist als het gaat om ontwikkelen, produceren en leveren van transporttechnologie en geautomatiseerde intralogistieke oplossingen , samen met de kernproducten van META Magazijnsystemen, in de EU en wereldwijd. META-ILS biedt de klant een complete magazijnplanning incl. voorafgaande analyse, advies en simulatie en ontwikkeld voor alle klanten een duurzaam concurrentievoordeel.

LogiMAT 2022

META MULTIFLOOR viert zijn première op de LogiMAT 2022. In Stuttgart zal Meta-Regalbau het nieuwe META MULTIFLOOR systeem presenteren. Gedurende deze dagen zal ook META ILS worden geintroduceerd en met een mooie beursopstelling de bezoekers verwelkomen!

Werner Meijer (Directeur Sales en Business Development) zal voor de Benelux uw aanspreekpartner zijn. De LogiMAT vindt plaats op 3 dagen van dinsdag 31 mei tot en met donderdag 02 juni 2022 in Stuttgart.

META Magazijnsystemen is een dochterorganisatie van META-regalbau en gevestigd aan de Pampuslaan 112 te Weesp.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven