Ga naar hoofdinhoud

Een extra pickzone opzetten in 5 minuten?


Tijdens deze bizarre tijden hebben veel consumenten het online shoppen ontdekt. Zelfs sommigen die vroeger nooit online kochten hebben de microob te pakken. Al deze extra bestellingen, ook in de toekomst, leiden tot nood aan een breder assortiment en meer voorraad. Heb je dringend een extra pickplaats nodig? Deze Pick Wall is dé oplossing en snel leverbaar uit stock. De BITO XL Eurostapelbakken zijn nadien inzetbaar voor andere doeleinden. 

Stapelbaar en met pickopening

Deze robuuste BITO XL Eurostapelbakken, verkrijgbaar in verschillende formaten vormen een vrijstaande wand die ideaal is om een extra orderverzamelplaats te creëren. Voorzien van grote etiketten die zeer geschikt zijn voor het identificeren van de inhoud. Je kan kiezen uit een model met een pickopening aan de korte of lange zijde van de bak. Gemakkelijk en snel op te bouwen en hij kan op elk moment worden opgezet, verplaatst en uitgebreid.

Draagvermogen per bak tot 50 kg

Een kunststof Pick Wall heeft vele voordelen. Ze zijn robuust en toch licht van gewicht waardoor je ze na afloop van een extra orderverzamelplaats makkelijk alleen kan opbergen tot een volgende nood aan extra voorraad. De bakken met geribde bodem hebben zelfs een draagvermogen tot 50 kg, met minimale bodemdoorbuiging waardoor je de bakken elders kan inzetten. Heb je ze een tijdje opgeborgen en haal je ze vanonder het stof, dan zijn ze eenvoudig te reinigen. En vooral: ze roesten niet na al dat watercontact.

Doorkijkvenster

Gewoonlijk is de inhoud van gestapelde bakken moeilijk te zien en toegankelijk. Dit is niet het geval bij deze stapelbare bakken. Het doorkijkvenster, tevens dienend als stofbescherming, is van onverwoestbaar polycarbonaat en maakt niet alleen een snelle inhoudscontrole in gestapelde toestand mogelijk, maar vergemakkelijkt ook het orderverzamelen van items daar het doorkijkvenster in de magazijnbak scharniert. Deze stapelbakken zijn daarom ideaal voor losse artikelen of wanneer opgeslagen objecten vaak moeten worden gebruikt.

Advies nodig bij je keuze in kunststof magazijnbakken?
Bel +31 30 711 30 90 voor een afspraak met een BITO-adviseur.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven