Ga naar hoofdinhoud

De nieuwe Linde N20 laagheffende orderverzameltruck


Grotere veiligheid en hogere verzamelsnelheden dankzij een uitstekend zicht tijdens het orderpicken. Het unieke voertuigconcept van de Linde N20 laagheffende orderverzameltruck maakt  ergonomisch, flexibel, veilig en dus uiterst productief orderpicken mogelijk in het hefvermogenbereik van 1,6 tot 2,5 ton. Met veel nieuwe functies en de grootste verscheidenheid aan configuraties wordt het succesvolle concept naar een hoger niveau getild.

Ongeëvenaarde veiligheid
Rijden naar de stelling, uit de truck stappen, producten uit de stellingen pakken, deze bijvoorbeeld op de pallet leggen, weer in de truck stappen – en door naar de volgende pickpositie: handmatig orders picken is een van de meest arbeidsintensieve, versnipperde taken in de goederenverwerking. De nieuwste generatie N20 verbetert al deze werkhandelingen in één keer. Het voertuig ondersteunt de orderpicker optimaal bij deze deeltaken.

Bestuurder staat voor de batterij
Bij de Linde N20 staat de bestuurder voor de batterij, wat een aantal voordelen biedt ten opzichte van de conventionele versie waarbij de bestuurder achter de batterij staat. Het geeft de bestuurder bijvoorbeeld een directer en dus beter zicht naar voren en dit vergroot de veiligheid.

De Linde Curve Assist voor automatische aanpassing van de bochtsnelheid is standaard gemonteerd. Ook een LED lamp aan de voorzijde is op elke truck als standaard beschikbaar. De Linde BlueSpot kan als optie in het chassisfront kan worden geïntegreerd.

Ergonomische perfectie
Uniek aan de nieuwe Linde N20 is het volledig geveerde bestuurderscompartiment dat de fysieke belasting van de bestuurder vermindert. Een geavanceerde dempingstechnologie absorbeert trillingen en schokken die anders een negatieve invloed zouden hebben op de prestaties en gezondheid van gebruikers. Het lichaam van de bestuurder bevindt zich tijdens het rijden ook steeds binnen de contouren van de truck.

Daarnaast zijn er nog tal van andere nieuwe, ergonomische innovaties, zoals een afgeronde rugleuning, een gevoerde kniebescherming en een in hoogte verstelbaar stuurwiel. De rijschakelaars kunnen aan beide zijden worden bediend met duimen en wijsvingers en de functies “omhoog” en “omlaag” via een schakelaar boven de rugleuning.

Prestaties
Aangedreven door een wisselstroommotor van 3 kW, kunnen de orderpickers een topsnelheid van 14 km/u bereiken, waardoor lange rijafstanden zeer productief zijn. Met de voetganger modus kan de bestuurder de truck comfortabel over kleine afstanden vooruit en achteruit rijden zonder opnieuw in de truck te hoeven stappen.

Dankzij de optioneel verkrijgbare lithium-ion batterij kan de bestuurder zijn of haar pauzes gebruiken om zijn truck op/bij te laden. Een multifunctioneel display geeft permanent informatie over de huidige laadstatus van de orderverzamelaar (behalve N20 B). Dankzij de heffing van 115 mm is het mogelijk goederen over hellingen en oneffen oppervlakken te transporteren.

Fleetmanagement software
Op verzoek kan het voertuig ook worden uitgerust met Linde connect, de modulaire fleet management-software van Linde met toegangscontrole, impactregistratie en gebruiksanalyse.

Meer informatie of een demo?
Hier leest u meer over deze unieke truck. U kunt tevens brochures downloaden en een demo aanvragen.

 

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven