Ga naar hoofdinhoud

Rewe rolt nieuw WMS uit in 40 warehouses


Rewe, een van de grootste Oostenrijkse retailers in levensmiddelen en drogisterijen optimaliseert de aansturing van zijn warehouses. In 40 locaties in Oostenrijk en Oost-Europa wordt een nieuw WMS uitgerold.

Rewe, dat ook niet vies is van een beetje automatisering en vorig jaar nog instapte in een vooruitstrevend drone programma, pakt nu zijn WMS aan. De retailer heeft gekozen voor K. Motion van Körber voor ongeveer 40 Europese vestigingen.

Uitrol WMS

De uitrol zal in twee fasen plaatsvinden. In de pilotfase tot medio 2025 implementeert Körber het WMS op vijf locaties voor droge en verse assortimenten en crossdocking. Tegelijkertijd zal de aansluiting op het bestaande ERP-systeem van REWE plaatsvinden. De overige 35 locaties worden met ondersteuning van Körber via Rewe International omgebouwd. De go-live is voorzien tegen het jaar 2028.

Manfred Mülleder, Project Lead WMS bij Rewe International AG. ” Met het door Körber ontwikkelde softwareplatform kijken we positief naar de toekomst – en zijn we optimaal voorbereid op zowel komende automatiseringsprojecten als de verwachte bedrijfsgroei.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven