Descartes maakt WMS geschikt voor e-commerce • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Descartes maakt WMS geschikt voor e-commerce


Descartes heeft haar warehouse management solution (WMS) Descartes Peoplevox nu beschikbaar gemaakt voor online verkopers in Nederland.

Descartes blijft niet achter bij de oprukkende e-commerce. Descartes heeft zijn WMS oplossing klaar gestoomd voor e-commerce business. Met de oplossing zijn retailers in staat om de magazijnoperaties en order fulfilment-processen te verbeteren. 

Verbeterde klantervaring door meer inzicht

Peoplevox WMS, onderdeel van Descartes’ e-commerce solution suite, helpt direct-to-consumer (D2C)-merken en e-commerceretailers om snel te schalen en tegelijkertijd een verbeterde klantervaring te bieden.

Dirk Haschke, General Manager e-commerce bij Descartes: “We zijn heel blij met de uitbreiding van ons aanbod voor e-commerce magazijnen naar de Nederlandse markt. Onze WMS-oplossing is speciaal ontworpen voor e-commerce pure players en D2C-merken om hun fulfilmentcapaciteiten te vergroten. Zo kunnen ze de beste koopervaring voor klanten creëren.”

Johannes Panzer, Head of Industry Solutions for e-commerce bij Descartes: “De e-commercemarkt in Nederland groeit heel hard. Om de omzetgroei bij te houden en de concurrentie voor te blijven, moeten webwinkeliers in staat zijn om hun fulfilmentoperaties snel op te schalen. Met Descartes Peoplevox WMS kunnen Nederlandse retailers hun leveringsbelofte aan de klant nakomen en magazijnprocessen creëren die een solide basis vormen voor verdere groei.” 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven