Corona

Rondom het eerste online event van Warehouse Totaal, WT LIVE, vroegen wij jullie te reageren op de volgende stelling: ‘Tijdens piekmomenten is handhaving van de coronamaatregelen in het dc niet te doen’.

Mondkapjes, desinfecteren en anderhalve meter afstand houden. Steeds meer magazijnen en distributiecentra zijn coronaproof. Maar het is natuurlijk de vraag hoe makkelijk het is om je te houden aan alle maatregelen wanneer de volumes hoog zijn en de druk op de werkvloer toeneemt. 

Op de stelling werd 37 keer gereageerd. En we mogen hoopvol zijn. Want: van de respondenten geeft 27 procent aan het niet met de stelling eens te zijn. Kortom: handhaving van maatregelen is wel degelijk te doen. 48,6 procent antwoordde ‘Neutraal’ en een kleine minderheid, 2,7 procent, koos voor de antwoordcategorie ‘Helemaal niet mee eens’. 

Hier staat tegenover dat 13,5 procent van de stemmers het met de stelling eens is en 8,1 procent koos voor de antwoordmogelijkheid ‘Helemaal mee eens’. 

In de komende editie van Warehouse Totaal laten vier logistiekelingen hun licht schijnen over de stelling en vertellen zij wat zij doen om hun dc coronaproof te houden: Peter Vogler van Van Gogh Museum Enterprises, Erwin de Bresser van SETO Logistics, Jan Luijten van Forever Direct en Victor Stachowitz van Logistore.

Nog geen abonnee? Klik hier om het komende magazine thuis te ontvangen. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven