Productnieuws

SDI Promech, gespecialiseerd in het ontwerpen en installeren van sorteermachines, introduceert een nieuwe Flexibele Sorteer Unit (FSU).

De sorteermachine is gebaseerd op het treinprincipe waardoor het mogelijk is om linksom en rechtsom te draaien en te stijgen en dalen tot een maximum van 15 graden. De FSU is verkrijgbaar in de standaard 600 x 400 enkele tray versie en de dubbele tray hoge capaciteit versie. De maximale systeemsnelheid bedraagt bij de enkele tray versie 7000 trays per uur. Bij de dubbele tray variant is dit 14.000 trays per uur.

Flexibel
De voordelen van de FSU ten opzichte van de standaardversie zijn: het rechtstreeks vallen van producten in de verzenddoos/krat, minder geluidshinder en er zijn geen ketting, aandrijfriem en inductieplatforms meer nodig. De sorteermachine kan bovendien transportbanden overbodig maken; de FSU pikt de producten op bij de invoerplaatsen en levert ze af op de gewenste locatie. Doordat de trays zijn ingesloten, is minder onderhoud vereist. De klanten hebben de mogelijkheid de machine desgewenst van versie te veranderen en kunnen kiezen voor een flexibele invoer op de binnen- of buitenring. Eind 2008 zal TNT / M&S mode als eerste bedrijf in Europa gaan werken met de nieuwe SDI Promech sorteermachine.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven