Productnieuws

Qimarox levert RVS machineafscherming

Qimarox levert RVS machineafscherming uit voorraad
Quimarox RVS Securyfence beveiligt robotcel

De Qimarox Securyfence machineafschermingen in RVS-uitvoering zijn voortaan uit voorraad leverbaar. Daarmee zijn lange levertijden verleden tijd.

In de voedselverwerkende en farmaceutische industrie – waar strenge hygiëneregels gelden – is RVS de standaard als het gaat om machines en machineafscherming. Maar al te vaak betekent een verzoek om een RVS-uitvoering echter maatwerk, wat leidt tot lange levertijden. Alle roestvast stalen panelen, kolommen, deuren en andere componenten liggen op voorraad en zijn binnen enkele dagen leverbaar. De RVS gaaspanelen zijn leverbaar in zes verschillende standaard breedtematen, variërend van 225 tot 1.495 millimeter. Dankzij de kleine maaswijdte van 40 bij 40 millimeter kunnen de panelen zonder risico’s dichtbij de machine worden geplaatst. Het Securyfence afschermsysteem voldoet volledig aan alle eisen uit de Machinerichtlijn 2006/42/EG.

Profilering

Securyfence is een flexibel en modulair afschermsysteem. Kenmerk is de profilering van de gaaspanelen, die voor extra stijfheid en dus een grotere veiligheid zorgt. Het monteren van Securyfence is mede dankzij de profilering verrassend eenvoudig. De gaaspanelen worden namelijk aan de verticale staanders bevestigd met horizontale buizen, die door de mazen van de gaaspanelen kunnen worden geregen. De uiteinden van de buizen worden vervolgens met bouten aan de staanders gemonteerd.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven