Orderpicking

Crepa presenteert de nieuwe NO20NE van Cat Lift Trucks. Een laagheffende orderpicker, speciaal ontwikkeld om de productiviteit in het pickproces te verhogen. Dankzij het 40 procent langere bestuurdersplatform, met brede instap en afgeronde hoeken, kunnen chauffeurs de machine snel en gemakkelijk betreden en verlaten. Ook kunnen ze hem simpelweg als passage gebruiken als ze aan de beide zijden van een gangpad moeten picken. Het verbeterde acceleratievermogen maakt de verplaatsingstijden tussen de picks korter dan ooit. Leverancier Crepa garandeert dat deze verbeteringen samen zorgen voor een aantoonbare 20 procent stijging van de orderpickproductiviteit in vergelijking met de oude NO20S.

Ook diverse ergonomische vernieuwingen dragen volgens Crepa bij aan de productiviteitsverhoging die de NO20NE kan realiseren in het orderpickproces. In plaats van een traditioneel dodemanspedaal (die de bestuurders in een bepaalde houding dwingt omdat hij ingedrukt moet zijn), wordt deze functie op de NO20NE overgenomen door het complete bestuurdersplatform. Dit betekent dat de bestuurder elke gewenste houding kan aannemen en zich naar believen kan verplaatsen op het platform. Zodra hij de truck verlaat, komt deze tot stilstand. Het ruime platform heeft ook nog een lage opstap en een ergonomisch gevormde rugleuning, zodat de bestuurder constant comfortabel kan werken.

Cat orderpicker NO20NE 1  Cat orderpicker NO20NE 2

Stuur
Een verstelbaar, multifunctioneel automotive stuurwiel stelt de bestuurder in staat de voornaamste stuur-, hef- en daalfuncties met één van beide handen te bedienen. Hierdoor raakt hij, zelfs bij het achteruit rijden, minder snel vermoeid. De orderpicker is overigens ook verkrijgbaar met een conventioneel elektronisch stuur en een optionele walk-by-side-functie, waarmee de bestuurder de truck kan bedienen terwijl hij er naast loopt. De picking snelheid kan hiermee nog verder verhoogd worden, daar waar de picks niet ver van elkaar verwijderd zijn.

LED-lampen
Cat heeft de veiligheid van de nieuwe truck verder gewaarborgd door middel van een progressieve besturing, een automatische snelheidscontrole in bochten en een systeem dat de maximumsnelheid beperkt op basis van het gewicht van de vervoerde last . Deze toepassingen zijn allemaal standaard op de NO20NE aanwezig. De truck kent een pincode toegang en elke chauffeur kan zijn specifieke voorkeuren voor veiligheidsrelevante parameters instellen, zoals acceleratie en topsnelheid. Hoewel ongebruikelijk voor een laagheffende orderpicker, is de NO20NE standaard uitgerust met LED-koplampen, die automatisch worden ingeschakeld zodra de truck wordt gestart. Ook heeft de truck rijrichtingaanwijzers die met drukknoppen worden bediend.

Onderhoud
Bij de ontwikkeling van de NO20NE is ook veel aandacht geschonken aan duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid. Er kan gekozen worden uit een energiepakket van 24V 375Ah- of een 24V 465Ah, die gemakkelijk bereikbaar achter de bestuurdersruimte is geplaatst. De AC-motor van de truck kent onderhoudsintervals van maar liefst 600 uur. Bovendien is de NO20NE zó ontworpen dat alle onderdelen goed en snel bereikbaar zijn. Het onderhoud kan hierdoor snel en simpel worden uitgevoerd.

Batterijwisselen
De nieuwe NO20NE beschikt over een uitgebreide reeks afzonderlijke opties. Hierdoor kan hij eenvoudig worden aangepast aan de specifieke behoeften van de afzonderlijke gebruikers. Behalve deze afzonderlijke opties kan gekozen worden uit vier verschillende optiepakketten voor verschillende list-picking, RFI gerelateerde picking en voice-picking.  Optioneel kent de truck een batterijwisselsysteem bestaande uit een wisselslede en  een beveiligde batterijvergrendeling.

 

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven