Werkvloer
Wouter Sluiter (CEO Fiege Nederland, links) en Mark Osewold (Managing Director Roche Diagnostics Nederland).

Roche Diagnostics Nederland heeft na een tender wederom voor Fiege gekozen voor de distributie van al haar diagnostisch materiaal. De samenwerking zal een periode van meerdere jaren beslaan. 

Met het recent vernieuwde Healthcare Cross Dock center in Zaandam ondersteunt Fiege naar eigen zeggen de doelstelling van Roche om iedere patiënt op basis van de juiste diagnose, de juiste therapie op het juiste moment te leveren. “Door te kiezen voor het volledig gesloten geconditioneerde GDP distributienetwerk van Fiege Healthcare waarborgt Roche dat alleen de hoogste kwaliteit producten aan haar klanten worden geleverd.”

Aanbesteding

“Wij initieerden vorig jaar een internationale aanbesteding voor ‘Final Mile Delivery’ voor meerdere Europese landen, waaronder Nederland. Ondanks dat we erg tevreden zijn over de service van Fiege, hebben we toch de uitdaging aangenomen om hun dienstverlening te vergelijken met dat van de concurrentie. Er schreven zich maar liefst 18 vervoerders in. Na een intensief selectieproces bleven drie logistiek dienstverleners over, waaronder Fiege, die werden uitgenodigd voor een ‘bidder conference’ bij Roche in Mannheim. In december hebben we de finale keuze gemaakt.” Aldus Suzanne Tolsma, Procurement Manager bij Roche.

Wouter Sluiter, CEO Fiege Nederland, is uitermate blij dat Fiege wederom als beste uit de bus is gekomen en dat de samenwerking met Roche wordt voortgezet. “Roche is voor ons een belangrijke klant. De continuering van onze samenwerking bewijst maar weer dat partnership cruciaal is binnen deze sector. Door ook komende jaren intensief te blijven samenwerken kunnen wij blijven innoveren in de logistieke dienstverlening van diagnostische healthcare materialen.”

70.000 m2

Fiege Nederland is onderdeel van de Fiege Group, een toonaangevend Europese logistiek dienstverlener die gespecialiseerd is in efficiënte supply chain-oplossingen. Met meer dan 10.000 werknemers verspreid over 160 locaties in 15 landen en met klanten in voornamelijk Europa, India en China, opereert Fiege op internationale schaal.
De gespecialiseerde Healthcare tak van Fiege beschikt over 70.000 m2 aan specialistische magazijnruimte voor medische producten verspreid over de Benelux, Duitsland, Polen en Zwitserland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven