Productnieuws

STILL, leverancier van onder meer vorkheftrucks en stapelaars, heeft twee nieuwe pallettrucks ontwikkeld. Het gaat om de EXD-SF 20 en de EXH-SF 20/25. Wat zijn dit voor modellen? En wat onderscheidt ze van elkaar?

EXD-SF 20

De EXD-SF 20 is een dubbeldekstruck die op iedere mast- en steunpootheffing maximaal één ton kan dragen. De truck rijdt maximaal tien kilometer per uur en stemt zijn snelheid automatisch af op het laadgewicht en de hefhoogte. Komt de hefhoogte boven de 1800 millimeter, dan remt de truck af. Alle functies zorgen ervoor dat de truck zorgt voor ‘extra efficiëntie bij het laden en lossen van vrachtwagens op laaddocks’, zo laat STILL weten.

De EXH-SF 20/25

EXH-SF 20/25

De EXH-SF 20/25 is met name geschikt voor ‘enkelvoudig en snel horizontaal transport’. Deze truck kan verschillende maximumsnelheden halen: zes, acht, tien, twaalf of veertien kilometer per uur. De snelheid wordt automatisch aangepast aan de actuele stuurhoek; zo wordt de veiligheid gewaarborgd.


De twee nieuwe modellen van STILL zijn voorzien van een ‘innovatieve, lucht geveerde platformdemping met ingebouwde compressor’. Daarmee hoopt STILL de trucks meer veercomfort mee te geven. De trucks beschikken verder over onder meer een lage opstaphoogte en een verbeterd stabiliteitssysteem. Ze zijn leverbaar met loodzuur- of lithium-ion-batterijen.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven