Productnieuws

Allmarec wisselt en richt pallets

Allmarec wisselt en richt pallets automatisch
Baust APW 1000 palletwisselaar

Allmarec heeft twee nieuwe pallethandling machines in het assortiment. Het betreft een schuivende palletwisselaar en een palletrichter voor euro en blokpallets.

De palletwisselaars van het merk Baust en het type APW 1000 werken met een schuifmechanisme, hierdoor hoeven de producten niet meer te worden gekanteld. Er zijn veel producten die niet gekanteld mogen worden, maar waar wel een andere pallet onder moet komen. De wisselaars die Allmarec levert, schuiven de producten van de pallet op de nieuwe pallet . Deze standaard palletwisselaar duwt de producten op de nieuwe pallet, de producten worden dus niet gekanteld of gedraaid. De wisselaar omsluit de lading van 3 kanten en schuift de lading vervolgens op de nieuwe pallet. Deze wisselaar kan tot 30 wisselingen per uur.

Allmarec wisselt en richt pallets automatisch
APA Palletrichter
Palletrichter
De palletrichter biedt een oplossing voor een veel voorkomend probleem in de opslag en logistieke ruimten, namelijk ongelijk, verschoven palletstapels door transport of onnauwkeurig stapelen. Er kunnen maximaal 15 europallets worden geplaatst in de palletrichter met een vorkheftruck. Vervolgens drukt de machine de stapel met pallets tot een rechte strakke stapel en kan deze met de heftruck uit de palletrichter worden gehaald. Deze APA palletrichter kan 30 stapels per uur verwerken.

Meer informatie: Allmarec

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven