Ga naar hoofdinhoud

Waarom je ICT & Logistiek/Logistica Next niet mag missen


Hoe zorg je voor wendbare en tegelijkertijd robuuste en duurzame logistiek? Hoe maak je het verschil met een snelle, efficiënte en foutloze operatie in het magazijn en op de weg? Wat heb je nodig om betere beslissingen te nemen op basis van real-time data? Hoe maak je het werk voor je medewerkers nog veiliger, gemakkelijker en uitdagender? Jan Hommes, directeur BMWT legt in 1,5 minuut uit waarom je de beurs niet mag missen. 

Maar liefst 250 exposanten staan tijdens ICT & Logistiek en Logistica Next klaar om CEO’s, supply chain directeuren, logistiek managers en andere bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Ze bieden samen een compleet overzicht van vooruitstrevende en praktische oplossingen voor diverse vraagstukken van vandaag én morgen.

Gezond & Veilig magazijn

Investeren in een gezonde en veilige werkomgeving zorgt niet alleen voor minder schades en ongevallen, maar heeft ook een positieve impact op de bedrijfscontinuïteit en medewerkerstevredenheid. Breidt je kennis uit, raak geïnspireerd in Theater 2

ICT & Logistiek/Logistica Next  vindt plaats van 8  tot en met 10 november 2022 in de Jaarbeurs Utrecht

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven