Verpakken

Tallpack ziet nog rek in rekhoes

Tallpack ziet nog rek in rekhoes
Tallpack ziet nog rek in rekhoes

Niet voor niets prijken aan de wanden van de Tallpack stand diverse pallets voorzien van rekhoezen. Of het nou gaat om ladingzekering van één doos op een pallet, of een volle, bonte pallet gaat; volgens de leverancier wint de rekhoes meer en meer terrein.

“Was zo’n vijf jaar geleden misschien tien procent van de markt geïnteresseerd in rekhoezen, tegenwoordig is dat toch al gauw ongeveer 25 procent. En er zit nog steeds rek in de rekhoes”, stelt directeur Huub Verheul van Tallpack.

Doorontwikkeling
Voor het aanbrengen van de rekhoezen presenteerde Tallpack enkele jaren geleden de Power Flex T1. Uiteraard wordt ook die machine gedemonstreerd tijdens Logistica 2015. Sinds de introductie is de Power Flex T1 steeds verder doorontwikkeld. Net als de gebruikte folie. De doorontwikkelingen dienen één doel: de te verpakken goederen strak en zeker verpakken. Machine en verpakkingsmateriaal zijn cruciaal voor wat Verheul de ‘triangle of packaging’ noemt. “Het zijn de zijkanten van de driehoek, waarvan het product van de klant de basis vormt. Het product van de klant kunnen we niet veranderen. Dus alleen door die zijden van de driehoek continu aan te passen aan de wensen en eisen van de klant, kunnen we een stevige fundering voor de driehoek realiseren”, stelt hij. Op Logistica 2015 toont Tallpack hoe die solide basis wordt gelegd.

Tallpack, hal/stand 09/A095

Meer informatie: Tallpack int.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven