Marktnieuws

De Comexposium Group, de organisator van de internationale verpakkingsbeurs ALL4PACK, kondigt aan dat de 2020-editie (23-26 november), verplaatst zal worden naar november 2022.

Met het oog op het herstel van deze bijzondere situatie, is het hele ALL4PACK-team al vanaf het begin van de Covid-19 pandemie gemobiliseerd gebleven om bedrijven te begeleiden tijdens deze langdurige crisis. Om een dergelijk internationaal evenement in een periode van pandemie mogelijk te maken, zijn er talrijke maatregelen getroffen om niet alleen de individuele en collectieve veiligheid te garanderen, maar ook de kwaliteit van zakelijke contacten en debatten over de toekomstige uitdagingen op het gebied van verpakkingen te garanderen.

Maar gezien de huidige ontwikkelingen op het gebied van de volksgezondheid en met name de ontwikkeling van de corona-crisis en de gevolgen daarvan, plus de herinvoering van de reisbeperkingen door een groot aantal bedrijven, is er besloten om de ALL4PACK te verplaatsen naar november 2022.

Ondanks deze crisis zal de ALL4PACK zijn rol als inspiratiebron voor de toekomst onverminderd blijven vervullen door het analyseren en inzichtelijk maken van innovaties en regelgeving, en als facilitator voor het bedrijfsleven.

“Trouw aan onze missie, is het ons doel om in contact te blijven met de sector en om het herstel en de transformatie van de verpakkings- en intralogistieke marktspelers te ondersteunen. Bij elke editie analyseren we de markt en de trends in de verpakkingssector, en we hebben onszelf voortdurend opnieuw uitgevonden gedurende de 70 jaar van het bestaan van de All4pack. In deze bijzondere periode is wendbaarheid van essentieel belang. We houden ons graag aan onze belofte om het economisch herstel van de sector te ondersteunen. Daarom zullen we vanaf november 2020 nieuwe meetings en evenementen aanbieden, gebaseerd op de grote uitdagingen van de huidige en toekomstige regelgeving en op trends en innovaties die de toekomst van de verpakkingsindustrie vormgeven”, aldus Olivia Milan, directrice van de ALL4PACK.

Tegelijkertijd wordt er gewerkt aan de voorbereiding van een vernieuwde en efficiënte ALL4PACK 2022-editie.

Inschrijven nieuwsbrief

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven