Ga naar hoofdinhoud

Zebra breidt scala desktopprinters uit met GT800


Zebra Technologies heeft zijn scala desktopprinters uitgebreid met de GT800. Deze gebruiksvriendelijke thermische transferprinter is speciaal ontworpen om te voorzien in de behoefte aan snelle, solide en efficiënte printprocessen in allerlei sectoren, waaronder de gezondheidzorg, de verwerkingsindustrie, de detailhandel, beveiliging en aanvoerlogistiek.

De compacte, schelpvormige GT800 met tweevoudige lintondersteuning presteert volgens Zebra optimaal in uiteenlopende situaties, met name waar de ruimte schaars is maar de printkwaliteit aan de hoogste eisen moet voldoen.
De GT800 biedt verschillende keuzes voor aansluiting (USB parallel en serieel alsmede interne en externe serveropties via ethernet 10/100) en kan daarmee in een handomdraai worden opgenomen in bestaande bedrijfsnetwerken. De printer biedt bovendien een ZBI 2.0-optie, die garant staat voor de naadloze integratie, bewerking en verwerking van gegevens en randapparatuur.
De GT800 biedt een scala van functies voor optimaal gebruiksgemak, zoals een transferlint van 74 meter en één van 300 meter, die beide zonder extra instellingen beschikbaar zijn. Daarmee is deze machine een bijzonder effectieve desktop-oplossing voor etikettering in tal van applicaties voor automatische identificatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven