Wil je een veilig magazijn? In dit kennistheater krijg je alle tips en tricks • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Wil je een veilig magazijn? In dit kennistheater krijg je alle tips en tricks


Veiligheid in distributiecentra is geen vanzelfsprekendheid. Dat bewees een recent  gepubliceerd rapport van de Arbeidsinspectie andermaal. Vier op de vijf distributiecentra hebben vorig jaar veiligheids- en gezondheidsregels overtreden. Maar hoe moet het dan wel? In Theater 2 op Logistica Next krijg je de antwoorden en leerpunten.

Veilig warehouse. BMWT en evofenedex hebben de krachten gebundeld tijdens Logistica Next. In het kennistheater 2, direct tegenover de ingang, worden de komende dagen interessante kennissessies gehouden door de twee instanties én bedrijven uit de praktijk.

Hoe zorg je voor wendbare en tegelijkertijd robuuste en duurzame logistiek? Hoe maak je het verschil met een snelle, efficiënte en foutloze operatie in het magazijn en op de weg? Wat heb je nodig om betere beslissingen te nemen op basis van real-time data? Hoe maak je het werk voor je medewerkers nog veiliger, gemakkelijker en uitdagender? Jan Hommes, directeur BMWT legt uit wat je kan verwachten in het kennistheater en waarom je dit niet mag missen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven