Ga naar hoofdinhoud

Wereldwijde supply chain Fairphone door Rhenus


Logistiek dienstverlener Rhenus Contract Logistics heeft een contract afgesloten met Fairphone, een fabrikant van ethisch verantwoorde smartphones. Rhenus neemt de gehele supply chain van Fairphone voor haar rekening.

Rhenus gaat wereldwijd aan de slag voor Fairphone, met onder meer het orderpicken in de Rhenus warehouses in Shanghai en Hongkong, , luchtvracht naar Amsterdam Airport Schiphol, vervoer over de weg naar de Rhenus vestiging in Eindhoven en de uiteindelijke levering aan de eindgebruikers in Europa. Daarnaast neemt Rhenus ook het in elkaar zetten van toestellen volgens specificatie van de gebruiker voor haar rekening, met onder meer telefoonnummer, kleur, batterij en andere accessoires. Rhenus heeft ook de retourstroom in haar takenpakket.

“Toenemende volumes en een continue productie vereisen een partner die een breed scala aan diensten op zich kan nemen, inclusief freight forwarding van onze partners in China, inkoop van verpakkingen, fulfilment van B2C en B2B, distributie, retourmanagement en toegevoegde services als enterprise resource planning. We hebben voor Rhenus gekozen en zijn daar zeer tevreden over. Tijdens de implementatie was Rhenus zeer flexibel en behulpzaam om nieuwe procedures te helpen ontwerpen en hun systemen aan te passen aan onze behoeften”aldus Steve Harris, Director Operations van Fairphone.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven