Webinar veilig warehouse: Prijswinnaar Valeo laat niets aan het toeval over • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Webinar veilig warehouse: Prijswinnaar Valeo laat niets aan het toeval over


Veiligheid in het warehouse. Iedereen wilt dat natuurlijk maar toch gebeuren er ieder jaar honderden ongevallen. Dat moet en kan beter. Maar hoe je dat, hoe wordt het magazijn een veilige werkplek voor machine én mens? Veiligheidsexperts van meervoudig prijswinnaar Valeo delen hun visie en aanpak in dit webinar.

Valeo, automotive after market specialist weet daar alles van. Het bedrijf won met zijn warehouse in Helmond in 2014 en 2019 de Prijs het Veiligste Magazijn. Veiligheidsspecialisten  Wim Beckers en René van der Weijer delen hun visie, succesvolle aanpak en ervaring tijdens dit webinar.

Wereldwijd kennisdelen

Kenmerkend voor de aanpak van Valeo is de gestructureerde open aanpak. Zo wordt iedere dag gestart met een briefing waar de dag van gisteren wordt doorgenomen. En worden (bijna) ongevallen wereldwijd gedeeld met de diverse warehouses.

Als er iets fout gaat, worden er geen halve maatregelen genomen. Zo blijkt uit een recent voorbeeld in Helmond waarbij een medewerker struikelde over een barrière voor een stelling die er al 23 jaar stond.

Opleiding en ontspannen aansturing personeel

De jury roemde Valeo om de ontspannen manier waarop het management het personeel aanstuurt. Ook het opleidingsniveau van de magazijnmedewerkers wordt als positief punt genoemd. Aan technische hulpmiddelen en een slimme systemen ook geen gebrek.

Bekijk het webinar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven