Ga naar hoofdinhoud

Vloermarkering met een streepje voor


Identificatie- en signaleringsspecialist Brady heeft ToughStripe, een duurzame vloermarkering ontwikkeld. Een duidelijke signalering bewijst dagelijks zijn nut op de werkvloer en is van belang in het veiligheidsplan, zowel in productiehallen als in kleinere ateliers. ToughStripe is een compleet gamma markeringen vervaardigd uit het nieuwe Brady-materiaal B-514 polyester. Met de ontwikkeling kwam Brady tegemoet aan vragen uit de markt. De producten zijn ideaal voor het markeren van paden, gangen en opslaglocaties en tonen de juiste weg naar veiligheidsvoorzieningen en vluchtwegen. De markeringen zijn er in verschillende kleuren en afmetingen.

De markering is eenvoudig aan te brengen. Stevig polyester op een drager voorkomt dat de tape uitrekt of golft. Gewoon de ondergrond reinigen en de tape aanbrengen. De markering komt niet los, scheurt niet en is bestand tegen krassen, zelfs bij frequent heftruckverkeer en bij schurende pallets. Daarvoor zorgt de dunne bovenlaag in sterk polyester en de agressieve kleefstof. En toch zijn de vloertekens, in geval van een gewijzigd vluchtplan bijvoorbeeld, eenvoudig weer te verwijderen. In één beweging, zonder lijmresten, vlekken of beschadiging van de vloer. Het gladde oppervlak is ongevoelig voor sporen en vlekken en is vlot schoon te maken.

Naast de continue tape, omvat assortiment diverse gestanste (die-cut) vormen. Er zijn strepen, punten, pijlen, voetafdrukken en rechthoektekens (L, T en +). Daarbij werden exclusieve strepen, punten en pijlen vooraf gespatieerd op transferband. Ideaal voor een vlotte plaatsing van rechte, gelijk gespatieerde lijnen. ToughStripe is geschikt voor vloermarkering in magazijnen en distributiecentra, productiehallen en fabrieken, laboratoria en ziekenhuizen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven