Verbruggen palletiseert dozen en kratten Ga naar hoofdinhoud

Verbruggen palletiseert dozen en kratten


Verbruggen Palletizing Solutions heeft recentelijk de VPM-BL geïntroduceerd. Deze machine wordt ingezet voor het palletiseren van dozen en kratten en werkt volgens het draai- /schuifprincipe.

Voor een klant in de Verenigde Staten heeft Verbruggen een compleet dozenvul- en buffersysteem ontwikkeld, die aansluit op een VPM-BL. Hiermee kunnen zes vullijnen tegelijkertijd worden bediend. Binnenkort volgt een nieuw systeem voor het draaien van de verpakkingen met behulp van een 2-sporen transportband. Deze is bedoeld voor stootgevoelige producten.

Combi

Om aan de toenemende vraag naar flexibiliteit in het werken met diverse verpakkingen te beantwoorden heeft Verbruggen een combi-manipulatorsysteem ontwikkeld voor het palletiseren van zowel zakken als dozen en kratten met dezelfde machine. Werd dit tot voor kort nog met een gescheiden zakkenmanipulator en dozen / krattenmanipulator gedaan, het nieuwe combi-systeem is geïntegreerd in 1 manipulator en kan een nog hogere capaciteit realiseren. Verbruggen heeft ook een high speed-systeem die ruim 50 zakjes van 5 kg per minuut kan palletiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven