Trojan Tuffil vergroot stabiliteit industriebanden • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Trojan Tuffil vergroot stabiliteit industriebanden


Er is een nieuw onderhoudsproduct op de markt voor industriële Michelin XZM banden, genaamd Trojan Tuffil. Door gebruik van het product gaan industriebanden volgens leverancier Industrial Tyres Amsterdam (ITA) tot wel drie keer langer mee.

Het gepatenteerde Trojan Tuffel, dat de lucht in de banden vervangt, wordt laag voor laag in de band geplaatst. De verschillende lagen hebben een unieke gepatenteerde technologie. Door de lucht in het materiaal wordt hitte voorkomen en is er geen sprake van voortijdige slijtage.

Grotere stabiliteit

Bijstellen van de druk en het oppompen van de banden is niet meer nodig. Dit vergroot de stabiliteit van de banden. Uit recente tests door Michelin in Frankrijk blijkt dat XZM banden die Trojan Tuffil bevatten 27% minder weerstand hebben dan dezelfde banden zonder Trojan Tuffil. Bovendien scheuren de banden minder snel, is de kans op lekkages nihil, vergroot het de veiligheid van de medewerkers, is het milieuvriendelijk, meerdere keren te gebruiken en recyclebaar. Trojan Tuffil is geschikt voor onder andere heftrucks, Airport GSE, Slag pot Carriers en Industrial Translifters.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven