Ga naar hoofdinhoud

Transparante Piab zuignappen FDA- en EU-goedgekeurd


De siliconen zuignappen van Piab zijn nu ook als transparante variant verkrijgbaar. Doordat ze vrij zijn van kleurpigmenten, zijn de nieuwe cups volledig goedgekeurd voor gebruik in de voedings- en drankenindustrie.

De niet-gekleurde siliconen zuignappen voldoen geheel aan de FDA-eisen en de EU-regelgeving en mogen zonder bezwaar met alle voedingswaren in aanraking komen.
Volgens leverancier Piab vormt het programma van transparante siliconen vacuümzuignappen met FDA-approval een goede aanvulling op de rood gekleurde modellen in het assortiment. Alle typen die voorheen in het rood beschikbaar waren, zijn nu ook in de ongekleurde uitvoering en in diverse vormen en afmetingen leverbaar. Zo zijn er vlakke modellen en typen met enkele of meervoudige balg, met diameters van slechts enkele millimeters tot 150 mm. Door de vele keuzemogelijkheden zijn ze perfect af te stemmen op de specifieke toepassing en de producten die nauwgezet gescheiden en voorzichtig opgepakt of getransporteerd moeten worden.
Het zachte materiaal waaruit de Piab vacuümcups zijn vervaardigd is uiterst flexibel, zowel bij hoge als lage temperaturen. Lekkage tussen de zuignappen en de op te pakken producten wordt tot het minimum teruggebracht door een goede afdichting. De bijzondere eigenschappen maken de doorzichtige cups extra duurzaam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven