Toyota Tonero met luxe cabine • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Toyota Tonero met luxe cabine


Toyota biedt de Tonero vorkheftrucks met verbrandingsmotor nu ook aan met een Deluxe-cabine. Bij het ontwerp van deze cabine zijn volgens de fabrikant de vijf bekende Tonero-kernwaarden als uitgangspunt gehanteerd: veiligheid, productiviteit, comfort, duurzaamheid en milieuvriendelijkheid.

 toyota cabin 2

De Deluxe-cabine is zo ontworpen dat hij ook in slechte weers- en werkomstandigheden comfortabel is. De deuren openen tot maximaal tot 180º zodat de cabine goed toegankelijk is. De cabine is standaard uitgerust met o.a. een ergonomische armsteun met elektronische minilevers of kruishendels, een comfortabele stoel met veel instellingsmogelijkheden, een in hoogte verstelbare stuurkolom, een 12-volts aansluiting, verwarming en een radio/cd/mp3-speler.

Geveerde ophanging
Daarnaast heeft de nieuwe Deluxe-cabine een volledig geveerde ophanging op het chassis. Dit verlaagt het trillingsniveau aanzienlijk. Door een goede isolatie van de cabine wordt ook het geluid tot de helft gereduceerd. De nieuwe Tonero-cabine biedt een goed zicht rondom door de brede hoge voorruit. Het dakraam voor eventuele extra ventilatie is voorzien van een rolgordijn. De bredere vorm van de cabine geeft meer hoofd- en voetruimte. Optioneel is de Deluxe-cabine uit te breiden met airco.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven