Ga naar hoofdinhoud

Toshiba TEC introduceert nieuw printertrio


Toshiba TEC breidt zijn B-EX serie uit met een drietal printtoepassingen voor industrieel gebruik in de transport- en logistieksector.

De ‘Aplex’ is een print & apply toepassing met een lage ‘instapprijs’ en volledig compatibel met de B-EX printerserie. Etiketten kunnen met deze printer zowel horizontaal, als verticaal worden geprint. Het toepassingsgebied ligt voornamelijk productie-, food- en distributiesfeer.

Sheetfeeder

Voor het printen van losse vellen introduceert Toshiba TEC een sheetfeeder prototype, waarmee het de interesse in de markt wil onderzoeken. De hoogkwalitatieve sheetfeeder is een uniek concept dat het mogelijk maakt om rewritable labels opnieuw te gebruiken. Ook  zelfklevende en onbelijmde materialen zoals prijskaartjes, pallet/kratidentificaties etc. kunnen met een hoge snelheid worden geprint. Dit concept  is geschikt voor toepassingen in de retail (fashion en supermarkten), logistiek en productie.

Stand alone

Als derde noviteit introduceert Toshiba TEC ‘Stand Alone Printing’. Deze printmodule maakt het mogelijk om allerhande informatie te printen zonder aansturing van een computer of netwerk. Door de aanwezige intelligentie in de printer is het eveneens mogelijk om rechtstreeks een standaard toetsenbord of scanner aan te sluiten. Deze printoplossing is geschikt voor toepassing in een logistieke en industriele omgeving waar een computer of netwerk niet voorhanden is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven