Goud binnen handbereik voor DC Timberland • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Goud binnen handbereik voor DC Timberland


De jury van de Prijs Veiligste Magazijn heeft drie bedrijven genomineerd: Timberland Europe (Almelo), Bressers Metaal (Tilburg) en DSM Protective Materials (Heerlen). Tijdens de Dag van het Veilige Magazijn op woensdag 16 maart 2022 wordt duidelijk of deze drie genomineerde magazijnen goud, zilver of brons ontvangen.

De jury onder leiding van prof.dr.ir. René de Koster van de Erasmus Universiteit Rotterdam maakt onderscheid tussen grote magazijnen met meer dan 25 magazijnmedewerkers en kleine magazijnen met 25 magazijnmedewerkers of minder. De genomineerde magazijnen zijn als volgt verdeeld over deze twee categorieën:

Categorie grote magazijnen:

•             Timberland Europe B.V. – Almelo

•             Bressers Metaal B.V.      – Tilburg

Categorie kleine magazijnen:

•             DSM Protective Materials – Heerlen

Veiligheid voor alles, juist nu

Vorig jaar is de procedure van de Prijs Veiligste Magazijn na het uitbreken van de coronapandemie direct stopgezet. Vanwege het besmettingsgevaar was het op dat moment onverantwoord om inspecteurs en juryleden een bezoek te laten brengen aan deelnemende magazijnen. Veiligheid gaat immers voor alles.

Vanwege het grote belang van veiligheid heeft de jury dit jaar de inschrijving weer geopend. Juist nu de economie op volle toeren draait en magazijnen soms meer werk hebben dan ze aankunnen, is het zaak om veilig te blijven werken. In een veilig magazijn gaan alle medewerkers na afloop van hun werkdag gezond naar huis om de volgende dag weer met plezier aan de slag te gaan. Maar een veilig magazijn betekent ook dat goederen zonder schade en zonder verstoringen in het logistieke proces hun eindbestemming bereiken.

De Prijs Veiligste Magazijn wordt voor de 15e keer uitgereikt. Aan de prijs is behalve een oorkonde ook een geldbedrag gekoppeld, bedoeld om de veiligheidscultuur in het magazijn verder te versterken:      

Dag van het Veilige Magazijn

De uitslag van de Prijs Veiligste Magazijn 2021 wordt bekend gemaakt tijdens de Dag van het Veilige Magazijn. Dit evenement, dat eveneens wordt georganiseerd door BMWT, ondernemersvereniging voor internationale handel en logistiek evofenedex en Tempo-Team, vindt plaats op woensdag 16 maart 2022.

De Dag van het Veilige Magazijn biedt naast de prijsuitreiking een uitgebreid programma met prikkelende presentaties en interactieve workshops over veiligheid op de magazijnvloer.

Meer weten over het programma van de Dag van het Veilige Magazijn? Houd de website www.cgvm.nl/agenda/ in de gaten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven