Ga naar hoofdinhoud

Tail Lift Parts Europe levert laadkleponderdelen


Tail Lift Parts Europe (TLPE) in het Duitse Greven is onlangs gestart als nieuwe aanbieder van replacement parts voor laadkleppen. TLPE doet B2B-verkoop van laadkleponderdelen en accessoires voor alle bekende merken. Daarnaast is de onderneming ook exclusief distributeur van Atlas handbedieningen.

Het leveringsprogramma voor vervangende laadkleponderdelen omvat ruim 10.000 onderdelen die passend zijn op alle bekende merken laadkleppen, waaronder: AMA, Anteo, Bär Cargolift, Behrens Eurolift, Dautel, Dhollandia, MBB Palfinger, Sörensen, Zepro, etc. Het betreft vervangingsonderdelen die volgens TLPE flink goedkoper zijn dan het origineel, maar qua functionaliteit en levensduur volledig overeen komen.

Bestellen

Bij een bestelling uit het assortiment wordt de klant een extra gratis service geboden, namelijk Logo+. De labels op de bestelde onderdelen kunnen op verzoek worden voorzien van het logo van de afnemer. Ondanks dat Tail Lift Parts Europe is gevestigd in Duitsland, worden bij bestellingen vanuit Nederland geen extra verzendkosten berekend. TLPE werkt samen met alle bekende transporteurs en met PostNL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven