Ga naar hoofdinhoud

Supair luchtdeur scheidt klimaatzones


De Supair luchtdeur vormt een effectieve scheiding tussen verschillende klimaatzones in onder andere warehouses, productiehallen en koel- en vrieshuizen.

De luchtdeur leidt volgens leverancier Supair uit Tilburg tot een besparing op de energierekening en maakt de aanschaf van tocht- of luchtsluizen overbodig. De luchtdeur weert ook stof, geuren, rook en insecten. De luchtdeur is een alternatief voor roldeuren, schuifdeuren en strokengordijnen. Een ander voordeel is de tijdwinst bij het passeren. De permanente opening van de luchtdeur geeft namelijk een ongehinderde snelle doorgang tussen verschillende klimaatzones. Het permanente vrije doorzicht is veel veiliger en beschadigingen van een deur door rijdend transportmaterieel is uitgesloten. De Supair Luchtdeur kan toegepast worden bij nieuwbouw en past eveneens naadloos in bestaande situaties of bij renovatie. iedere luchtdeur wordt op maat vervaardigd en afgestemd op de toepassing.

Energiebesparing

De energiebesparing kan volgens de leverancier oplopen tot 60 procent, zodat de investering in veel gevallen binnen 2 jaar is terugverdiend. Bovendien bespaart de vrije doorgang tijd en dus geld: transport tussen de klimaten kan ongehinderd en veilig plaatsvinden. Zeker in productiehallen, koelcellen, vriescellen en laadperrons biedt dat grote voordelen. De investering in een Supair Luchtdeur wordt mogelijk gesubsidieerd vanuit de regelingen: FARBO (verbetering arbeidsomstandigheden) en EIA (energiebesparing).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven