Ga naar hoofdinhoud

Storax leased en verhuurt laadbruggen


Storax uit Zwijndrecht biedt nu ook de mogelijkheid om een laadbrug te huren of te leasen. Door inruil en de huurvloot zijn er ook voordelige occasion laadbruggen beschikbaar.

Met behulp van deze laadbruggen kunnen gepalletiseerde goederen met een heftruck vanuit een vrachtwagen, container of trailer rechtstreeks op de begane grond worden gelost. Volgens Storax verloopt het laad- en losproces tot driemaal sneller dan conventioneel laden en lossen.

Leveringsprogramma

Storax startte in 1975 met de verkoop van Copperloy laadbruggen. In 1982 begon Storax haar eigen modellenreeks laadbruggen te produceren. Deze laadbruggen worden ook geëxporteerd naar 40 landen via een uitgebreid dealer netwerk. Een op maat gefabriceerde laadbrug is ook één van de mogelijkheden. Naast laadbruggen levert Storax ook andere producten voor het laden en lossen, zoals: laadplatforms, veiligheidsjukken, container safety jacks, stalen stootbuffers en Inrijplaten. Storax biedt ook een eigen servicedienst die voorziet in jaarlijkse veiligheidsinspecties en reparatie/onderhoud.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven