Still introduceert magazijntruck met tilhulp • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Still introduceert magazijntruck met tilhulp

Still Ergopick

De Still Ergopick is gebaseerd op de horizontale orderverzameltruck CX-S 16. Voor een ergonomische handling is deze uitgevoerd met een vacuümheffer inclusief hefarm van de firma Schmalz.

Met deze additionele uitrusting kunnen zware en volumineuze goederen efficiënt en op ergonomisch verantwoorde wijze worden gehandled en verzameld. Diverse lasten – van dozen en emmers tot zakken en vaten – met een gewicht tot 40 kg worden hiermee moeiteloos en veilig gehandled door slechts één persoon. De vacuümheffer heeft een reikwijdte van 2,1 meter bij een bereik van 230 graden rondom de truck. Dankzij de schaarheffunctie kunnen bovendien twee pallets gelijktijdig tot een aangename werkhoogte van 785 mm worden gebracht. De mobiliteit van de Ergopick maakt het mogelijk de goederen direct op de orderverzamellocatie te palletiseren, waardoor extra transport en handling vervallen.

Veiligheid
Met de ontwikkeling van de Ergopick is veel nadruk gelegd op veiligheid. Een elektronische positiedetectie van de hefarm waarborgt continu dat de arm tijdens het rijden binnen de contouren van de truck blijft en er geen aanrijdrisico bestaat. Bij het orderverzamelen kan de CX-S 16 met licht uitgetrokken arm en gereduceerde snelheid nauwkeurig worden gepositioneerd via meelooptoetsen aan de zijkant van de truck. Het flexibele slanghefsysteem met één-vinger-bediening maakt gebruik van verschillende grijpers mogelijk. Het wisselen tussen grijpers gebeurt snel en gebruiksvriendelijk dankzij een geïntegreerde snelwissel-adapter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven