Ga naar hoofdinhoud

Still bundelt software


Still brengt haar complete veld van softwareproducten samen met FleetDataServices. Tot de FleetDataServices behoren de softwareproducten FleetManager 4.x, STILLReport en STILLProActive. FleetDataServices levert de intelligente registratie, verwerking en online beschikbaarheid van voertuig- en chauffeursgegevens.

Gemeenschappelijk kenmerk van alle producten is dat ze webgebasseerd zijn en een gelijksoortig uiterlijk en bediening hebben. Alle voertuiggegevens zijn online beschikbaar en zodoende altijd realtime en up to date.

FleetManager 4.x
FleetManager 4.x biedt elke Still-klant een gecontroleerde voertuiginzet, een aanpasbare chauffeurtoewijzing en -ontwikkeling alsmede een onderhoudsplanning. Om de inzet van de trucks te controleren, kan de klant bepalen welke truck door wie en voor welke inzet mag worden gebruikt. De software regelt het gebruiksprofiel via een chip, een chipcard of een PIN-code. De truck kent het chauffeursprofiel en dat maakt het analyseren van eventuele ongevallen en storingen nauwkeurig mogelijk.
Verder maakt FleetManager 4.x het mogelijk om alle relevante chauffeursgegevens te beheersen en het onderhoud zelf aan te sturen.

STILLReport
STILLReport biedt de mogelijkheid om de organisatie, de analyse en de optimalisatie van de truckvloot te maximaliseren. Still geeft haar klanten met deze webgebaseerde softwaretool snel en eenvoudig een overzicht over de gehele truckvloot. Hierbij is STILLReport onderverdeeld in drie segmenten: Organisatie, Analyse en Optimatlisatie. Met ‘Organisatie’ krijgt de klant een nauwkeurig overzicht van alle trucks, waar ze zich bevinden en de bijbehorende truckgegevens, zoals de geldigheid van het veiligheidskeurmerk. Met het twee segment ‘Analyse’ vergroot de klant zijn inzicht in de voertuigdata en -details. Nu kan hij zelfs de kosten per truck en locatie analyseren. Met het derde segment ‘Optimalisatie’ krijgt de klant aanvullend een gedetailleerd overzicht van de onderhoudsintervallen en keuringen. Deze worden door Still volgens het vastgelegde tijdschema opgevolgd.

STILLProActive
Met STILLProActive, het derde product uit de serie FleetDataServices, garandeert Still haar klanten een nog hogere truckinzetbaarheid. Zijn er onverhoopte storingen, dan worden de bijbehorende foutcodes door de truck direct aan Still meegedeeld. De Still-Servicedienst is hiermee beter en sneller geïnformeerd en de monteur kan voordat hij naar de klant afreist, de foutbron lokaliseren (en beheersen) en de eventueel benodigde onderdelen meenemen. Hierdoor wordt tevens de zoektijd om de storingsbron te lokaliseren verkort en het aantal ritten naar de klanten verminderd. De klant kan via het internet alle stappen van de storingsopvolging inzien, van melding tot en met het vertrek van de monteur, en heeft hierdoor een beter inzicht in het gehele proces.

Deze drie producten zijn echter pas de start. Op basis hiervan worden in de toekomst onder FleetDataServices nog meer producten aangeboden die nu nog in ontwikkeling zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven