Barcodescanners met polarisatiefilter van Pepperl+Fuchs Ga naar hoofdinhoud

Barcodescanners met polarisatiefilter van Pepperl+Fuchs


De OPC120 serie stationaire barcodescanners van Pepperl+Fuchs detecteren en decoderen alle gangbare 1-D en 2-D codes, zoals barcodes en Data Matrix codes.

De behuizing is weliswaar slechts 70 mm breed, 70 mm hoog en 54 mm diep, maar bevat een CMOS imager, een LED flitser en een controle-interface. De codelezer is geschikt voor het lezen van hedendaagse barcodesymbolen en is beschikbaar in twee uitvoeringen. Het OPC120W ontwerp is aantrekkelijk geprijsd en kan worden gebruikt voor vele standaard taken die een normale leessnelheid vereisen. De OPC120P daarentegen is het high-end ontwerp, met hoge leessnelheden van 100 metingen/s of tapesnelheden tot 10 m/s.

Polarisatiefilter

De ontwikkelaars van Pepperl+Fuchs hebben de OPC120P uitgerust met een polarisatiefiltertechnologie. Deze voorkomt foutieve uitlezingen door het elimineren van schadelijke reflecties en zorgt voor meer betrouwbare uitlezingen, ook al bevinden de codes zich op sterk reflecterende oppervlakken, zoals metalen, kunststoffen en printplaten, of op film. Het Duitse Pepperl+Fuchs heeft een Nederlandse vertegenwoordiging in ’s-Hertogenbosch.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven