Ga naar hoofdinhoud

Spidergripper lost zakken en balen automatisch


Copal Development heeft een grijper ontwikkeld, speciaal voor het automatisch lossen van jutezakken en -balen, gevuld met bijvoorbeeld cacao, koffie, noten of thee.

De jutezakken worden volledig automatisch uit een container gehaald en op een uitschuifbare transportband geplaatst. Vervolgens worden de zakken getransporteerd om daarna volautomatisch te kunnen worden gepalletiseerd voor verder transport of opslag.

Bekijk de video

https://www.youtube.com/watch?v=7qAGfmoaA_k&feature=youtu.be

De Spidergripper kan 90 graden draaien en heeft meerdere rotatie- en kantelpunten. Hierdoor kunnen ook zakken/balen die niet vlak liggen, maar bijvoorbeeld schuin over elkaar, worden opgepakt en op de conveyor van de Copal C2 worden gelegd. De positie van de grijper wordt ingesteld door sensoren. Het operating system van de Copal C2 Container Stripper is uitgebreid met alle functionaliteiten van de Spidergripper.

Multifunctioneel

Alle Copal-systemen zijn uitgerust met snelkoppelingen. Hierdoor kunnen grijpers eenvoudig en snel worden vervangen. Dit betekent dat de systemen multifunctioneel inzetbaar zijn en verschillende soorten goederen kunnen verwerken, zoals dozen, trays, plastic zakken en jutezakken en ook geschikt zijn voor het lossen van andere soorten goederen en materialen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven