Ga naar hoofdinhoud

Speciale transportverpakking


Verpakkingen beschermen half- en eindfabrikaten op hun traject van de fabrikant naar de verbruiker, en ieder product vraagt zijn eigen unieke beschermng. SSI Schäfer speelt hierop in met een serie maatwerkverpakkingen: de cut & weld-bakken.

Het toepassingsgebied van verpakkingen is net zo divers als de diversiteit van de sectoren en producten. Een eenvoudige verpakkingseenheid volstaat vaak niet. Het product heeft een speciale bescherming of een verpakking volgens individuele afmetingen nodig.
Daarom komt SSI Schäfer met een speciaal programma maatwerkverpakkingen en cut & weld-bakken.
De maatwerk-verpakkingen bestaan uit twee bestanddelen. Een opslagbak in euro-maat en een individueel inzetstuk. Om een optimaal transport en een perfecte opslag te waarborgen, wordt de opslagbak uitgerust met een inzetstuk. Dit wordt aangepast aan de contouren van de te verpakken goederen. Zo worden de artikelen optimaal beschermd tegen eventuele beschadiging. Voor de inlay is te kiezen uit diepgetrokken-, geschuimde- of geprepareerde inzetstukken.
Daarnaast hebben sommige producten door hun vorm en afmetingen verpakkingseenheden in speciale maten nodig. Cut & weld-bakken vormen de ideale oplossing. Afhankelijk van het gewenste speciale formaat – klein of groot – wordt een bestaande bak verkleind of worden verschillende bakken door spiegellassen samengevoegd tot een nieuwe bak in een groter formaat.

Klik hier voor een overzicht van de grote diversiteit aan bakken van SSI Schäfer.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven