Ga naar hoofdinhoud

Sharp biedt industriële Kato led-verlichting


Sharp Europe heeft twee nieuwe led-armaturen in het assortiment: de Kato L (hoogbouw) en de Kato S (laagbouw). Deze led-verlichting is o.a. geschikt voor industriële en logistieke toepassingen.

De Kato-serie bestaat uit energie-efficiënte en eenvoudig te installeren led-armaturen en is speciaal ontworpen voor een grote diversiteit aan industriële en logistieke ruimtes. Met de Kato S en de Kato L kan Sharp een kosteneffectieve en hoogwaardige verlichtingsoplossing bieden voor montagehoogtes van 4 tot 15 meter met drie verschillende lichtbundelbreedtes: breed, smal en zeer smal.

Specificaties

De beide Kato-armaturen combineren een grote efficiëntie (Kato S: 110 lm/W en Kato L:104 lm/W) met hoogwaardige lichtregeling en kleurweergave (CRI > 80) gedurende de gehele levensduur. Kato-armaturen beschikken over een robuuste behuizing van gegoten aluminium, IP66 en een optimale temperatuurregeling. Hierdoor zijn de armaturen beschermd tegen schokken (Kato S: IK07 en Kato L: Ik08) en extreme condities, zoals water en extreme temperaturen. Zo is de Kato L bij een levensduur van 50.000 uur (L80/B10) bestand tegen temperaturen van -30 °C tot 45 °C. Kato-verlichting is daardoor geschikt voor industriële ruimtes, openbaar vervoer, magazijnen, tentoonstellings- en sporthallen, vochtige ruimtes en buitentoepassingen.

Eenvoudige installatie

De armaturen zijn eenvoudig aan het plafond te bevestigen dankzij de snelle montageplaat, of op te hangen dankzij de y-vormige ketting. Hangend zijn de armaturen ook geschikt voor overdekte buitenruimtes. Sharp stelt een DIALux plug-in beschikbaar om te downloaden en een garantie van 5 jaar op alle led-verlichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven