Ga naar hoofdinhoud

SATO breidt assortiment uit met nieuwe etiketrollen


SATO, aanbieder van geïntegreerde Automatische Identificatie- en Datacollectie-oplossingen op basis van barcode- en RFID-technologiëen , heeft zijn aanbod van etiketteringsproducten uitgebreid. Naast de reeds verkrijgbare maten 26, 40 en 76 mm, kan SATO nu ook etiketrollen van 19 mm leveren.

Op de  Franse vestiging van deze etikettenfabrikant is daartoe een extra vouwmachine geïnstalleerd, zodat de productie van de zogenoemde fanfold-labels kan worden verhoogd. De labelontwerpers van SATO kunnen op aanvraag nu ook maatwerk leveren, zoals conformiteits- of sealing-etiketten, evenals voorgedrukte etiketten, zoals logo’s, adressen of afbeeldingen. De etiketten zijn leverbaar in verschillende materialen die geschikt zijn voor alle soorten oppervlakken. Deze materialen variëren van beschermd tot onbeschermd thermisch papier, evenals synthetische materialen, of karton voor kledinglabels.

Ecologisch

Met het Eco-Match-systeem levert SATO ook ecologische etiketteringsoplossingen. Dit systeem is ontwikkeld om de milieu-impact te minimaliseren bij iedere fase van de levenscyclus van het product. Het assortiment omvat linerless etiketten zonder rugpapier, die dus minder afval opleveren; recyclebare etiketten die biologisch afbreekbaar zijn dankzij het gebruik van natuurlijke rubberlijm; recyclebare plastic etiketten die gemaakt zijn van hetzelfde materiaal als de verpakking, zodat ze samen kunnen worden gerecycled; in water of alkali oplosbare etiketten voor glasverpakkingen, en eco-thermische etiketten zonder bisfenol-A.

Toepassingsgebieden

Alle etiketten zijn volledig compatibel met SATO-printers en geschikt voor toepassing in uiteenlopende bedrijfstakken, zoals de gezondheidszorg, de detailhandel, de voedselvoorziening en -distributie, de productiesector en de transport- en logistiekbranche.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven