Ga naar hoofdinhoud

RFID-gestuurde verrijdbare stellingen


Naast de traditionele, handmatig aangedreven verrijdbare legbordstelling levert SSI Schäfer voortaan ook een elektrische variant. De elektrische installatie wordt met behulp van een afzonderlijke motoraandrijving in beweging gehouden. Dat garandeert volgens de leverancier een snelle, veilige en economische werkwijze, ook bij nuttige lasten tot 2 x 8 ton.
Innovatief is de vrijgave van de installatie en opdrachten voor het openen van afzonderlijke gangen. Dat gebeurt op basis van RFID-technologie. Nadat een chipkaart op het bedieningspaneel is ingescand wordt de installatie vrijgegeven. Lichtbarrières en optionele voet-lichtbarrières zorgen hierbij voor optimale veiligheid. De gangvrijgave vindt plaats door eenmalig rijcommandofuncties te selecteren. De wagens worden vervolgens automatisch en veilig in de gewenste richting verplaatst.
Na elke procedure moet de gang opnieuw worden vrijgegeven. In samenspel met de bediening op basis van RFID wordt zo voorkomen dat onbevoegden toegang hebben tot de installatie en de opgeslagen goederen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven