Ga naar hoofdinhoud

RCM komt met nieuw model Mega


RCM heeft zijn programma vloerreinigingsmachines uitgebreid met de Mega. De nieuwe machine is een krachtige schrobzuigautomaat, bedoeld voor het nat reinigen en direct drogen van harde en vlakke vloeren. De Mega is ontworpen voor een meelopende bestuurder en is geschikt voor inzet op middelgrote oppervlaktes zoals magazijnen en bedrijfshallen.
De machine is uitgevoerd met een soepele, traploos regelbare aandrijving en is door middel van de centrale Press’nClean button zeer eenvoudig te bedienen. Energiezuinige motoren maken een extra lange inzet mogelijk. Met de ingebouwde lader kan de batterij bovendien weer via elk stopcontact worden opgeladen.

De machine is naar keuze leverbaar met schijf- of walsborstels. Het robuuste dweilsysteem is parabolisch gevormd en het rubber is aan vier zijden te gebruiken. Door de SuperSilent vacuümmotor is de Mega geluidsarm en dus zeer comfortabel voor zowel gebruiker als omstanders.
Leverancier Atlet biedt verder diverse accessoires voor de Mega, zodat de machine op elke specifieke inzet kan worden aangepast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven