Ga naar hoofdinhoud

Printer/terminalhouder voor mobiele medewerkers


Zebra brengt een nieuwe versie op de markt van de RW 420 Route Palette, bedoeld voor de nieuwe MC9500 industrial-grade mobiele handterminal van Motorola Solutions. De RW 420 is geschikt bij leveringen aan winkels en voor buitendienst- en verkoopactiviteiten.

De RW 420 Route Palette is ontworpen voor de ruige omstandigheden van draagbare computers in de buitendienst. De Ingress Protection (IP)-waardering is IP 42, hetgeen betekent dat het apparaat bestand is tegen omgevingsfactoren als vocht, stof en vuil.
Dankzij de lichtgewicht schouderriem en het stevige handvat kan de houder probleemloos worden meegenomen naar klanten. Ter plekke kan het apparaat als een schilderspalet in de hand worden gehouden voor het invoeren van gegevens en het printen van afschriften, facturen en bestelbonnen.

Kenmerken van de RW 420:
Ingebouwde Digital Exchange (DEX)-interface – stelt de medewerker in staat het IT-systeem van de klant te gebruiken en gegevens over het af te leveren product te downloaden.
Gelijktijdig opladen – printer en handterminal kunnen gelijktijdig worden opgeladen via één bron; er hoeven dus geen aparte oplaadapparaten te worden aangeschaft.
Flexibiliteit in gebruik – printer en computer kunnen eenvoudig uit de houder worden genomen en zo nodig los van elkaar worden gebruik.

De RW 420 Route Palette is in verschillende uitvoeringen beschikbaar voor de MC9500-serie en de MC909X-S, de MC75 en de MC-70 mobiele computers van Motorola.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven