Ga naar hoofdinhoud

Pneu/tec importeert industriële vacuümconveyor van Piab


Met de nieuwe roestvrijstalen vacuümtransporteur Piab C2100-64 introduceert Pneu/tec een industriële conveyor, die speciaal ontwikkeld is om kleine bulkgoed-batches over korte afstanden te verplaatsen.

De compacte transporteur onderscheidt zich door de toegepaste Coax-vacuümtechnologie: met een kleine hoeveelheid perslucht wordt een vacuümstroom gecrëeerd waarin transport van allerlei poeder- en korrelvormige producten mogelijk is. De transportsnelheid is instelbaar van 2 m/sec tot zo’n 25 m/sec. Bij verplaatsingen over een afstand van tien meter is een capaciteit van ca. 250 kg poeder of granulaat per uur te verwachten, over kortere trajecten zijn bulkgoedhoeveelheden tot zo’n 1.500 kg/uur te transporteren. De conveyor heeft een laag energieverbruik en is eenvoudig te demonteren en reinigen.

Compact
De Piab vacuümtransporteur heeft een compacte constructie; aan de onderzijde is de diameter 250 mm. en de totale hoogte is 290 mm. Hij is daarmee goed toepasbaar in kleine ruimtes. De conveyor is specifiek geschikt voor gebruik in de chemische, de farmaceutische, de kunststoffen en de voedingsmiddelen industrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven