Picqer AutoSplit beheert online voorraden • Warehouse Totaal Ga naar hoofdinhoud

Picqer AutoSplit beheert online voorraden


Picqer levert al langer online software voor het automatiseren en beheren van webwinkel-magazijnen. Picqer AutoSplit is een nieuwe variant.

Hiermee mee kunnen kleine en middelgrote webshops bestellingen verdelen over meerdere magazijnen, volledig automatisch. Dit scheelt veel tijd voor webshops die uit meerdere magazijnen leveren. Steeds meer webwinkels groeien uit hun magazijn en kiezen ervoor om (tijdelijk) uit meerdere magazijnen te leveren. Het handmatige verdelen van bestellingen over verschillende magazijnen kost echter veel tijd. Daarom introduceert Picqer AutoSplit: automatisch bestellingen verdelen over meerdere magazijnen. Met de magazijnsoftware van Picqer is efficiënt uit meerdere magazijnen leveren voor het eerst eenvoudig voor middelgrote webwinkels.

Automatisch
Voor elke bestelling die binnenkomt via de koppelingen met SEOshop, Magento en WooCommerce, wordt automatisch berekend hoe deze het meest efficiënt geleverd kan worden. Picqer kiest één of meerdere magazijnen die deze bestelling het snelst kan leveren. Vervolgens krijgt elk magazijn zijn eigen opdrachten voor uitlevering te zien, zonder afgeleid te zijn door wat de andere magazijnen moeten leveren. AutoSplit is eenvoudig in gebruik: je zet het aan met slechts één vinkje. De servers van Picqer berekenen met een algoritme de beste uitleverstrategie. Daarom heb je voor Picqer geen consultants nodig om te starten. Het nieuwe AutoSplit is per direct beschikbaar voor alle Picqer gebruikers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven