Ga naar hoofdinhoud

Peteri gebruikt bak met schuifopening van SSI Schäfer


Peteri, fabrikant van de bekende Quooker kokend-waterkraan, maakt als eerste gebruik van de nieuwe kunststof RL-KLT bak met schuifopening van SSI Schäfer.

Peteri in Ridderkerk gebruikt deze nieuwe serie kunststof bakken als herbruikbare ladingdrager voor het transport van onderdelen en halffabricaten tussen de verschillende productielijnen en beoogt hiermee het grijpen en assembleren efficiënter uit te voeren en te vereenvoudigen.

Schuifklep

SSI Schäfer heeft onlangs de serie kleinmateriaal bakken RL-KLT 3147 en RL-KLT 4147 voor handmatige en automatische handling uitgebreid met een aangepast model om de efficiëntie aan de productielijn en in het magazijn te verhogen. Voortaan kunnen deze RL-KLT bakken worden voorzien van een halfopen voorzijde, die flexibel kan worden afgesloten door een ingebouwde transparante schuifklep. Dankzij deze schuifklep kunnen de producten in een makkelijke grijppositie vanaf de voorzijde worden gepickt in plaats van bovenaf. Bijkomend voordeel is dat de kunststof bakken ook toegankelijk blijven in gestapelde toestand.

Formaten

De RL-KLT bak met schuifopening is 147,5 mm hoog en beschikbaar in twee bodemformaten van 200×300 mm en 400×300 mm en past daarmee perfect in een compacte opstelling, zoals doorrolstellingen of andere typen stellingsystemen bij productielijnen. Bovendien kunnen ze hierdoor efficiënt op een europallet worden vervoerd en zijn ze prima inzetbaar in een kanban-systeem voor een georganiseerde bevoorrading van assemblage- en productielijnen met klein-materiaal. Naast een deksel kan de bak aan de binnenzijde, onder de opening, worden voorzien van een hellend vlak uitlopend met een 30 mm afronding, waardoor het uitnemen van kleine onderdelen bijzonder makkelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

x
Mis niet langer het laatste nieuws

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven